Prima Pagina Despre Noi Cariera Legislatie Echipa Tarife Cerere Cotatie Contact
Servicii de contabilitate si consultanta fiscala sau expertiza contabila
Esti aici: Firma de Contabilitate » Cursuri legislative

Cursuri legislative 

 

Cursuri de formare profesionala

Cursurile si seminariile organizate de echipa noastra de contabilitate  au un continut in care accentul este pus pe aplicatiile practice ale contabilitatii si fiscalitatii din Romania. In cadrul programelor de training, specialistii nostri ofera atat informatii si analize care prezinta concret implicatiile fiscale ale actiunilor contabile, cat si un cadru deschis de discutii pentru intrebarile punctuale ale participantilor. Programele noastre de cursuri de contabilitate aplicata au acreditare CNFPA si ofera diploma recunoscuta de MMFPS.

Cursurile de contabilitate aplicata organizate de Contexpert Price  se adreseaza tuturor celor care cauta specializare sau dezvoltare profesionala. Trainerii nostri au o experienta deosebita in domeniul contabilitatii si fiscalitatii si prezinta interactiv modul de organizare a contabilitatii in cadrul unor companii cu profiluri diferite, de la elaborarea de documente justificative, inregistrari contabile, raportari legale pana la implicatiile fiscale ale actiunilor contabile. In cadrul cursurilor, trainerii incurajeaza atat participarea activa, cat si discutiile libere asupra spetelor intalnite in practica. Suportul de curs contine aspectele teoretice relevante din domeniul contabil si foarte multe studii de caz. Continutul legislativ este, de asemenea, actualizat si riguros documentat. Cursurile se organizeaza la sediul firmei, se desfasoara in cadrul a 10 sesiuni de lucru de 4 ore si se finalizeaza cu o examinare scrisa.

Societaqtea noastra de contabilitate  organizeaza de asemenea si seminarii pe teme din domeniile contabil si fiscal:

  • Seminarii de dezbatere a aspectelor privind impozitele directe (impozitul pe profit, impozitul pe venitul persoanelor fizice, impozitul pe veniturile nerezidentilor, impozitul pe dividende, veniturile fiscale internationale), impozitele indirecte (taxa pe valoarea adaugata, accize, taxe vamale), alte taxe (taxe locale), reglementari contabile si legislatia aferenta;
  • Seminarii privind atat noutatile si modificarile aparute in domeniul fiscal si contabil, cat si implicatiile practice pe care le au acestea asupra activitatii contribuabililor.


Adaugata 06 Ianuarie 2014.